maanantai 21. toukokuuta 2012

- hehe !

Heipsan !


TÄNÄÄ ON OLLU HYVÄ PÄIVÄÄ!! (::: aamulla kylläkin olin ihan raunioilla... en meinannu jaksaa nousta ylös, ois vaan tehny mieli jäädä kotia ja murentua sadoiksi palasiksi ! sitten kuitenkin lährin kouluun ja neljä ekaa tuntii meni ihan okkk ! saatiin ruottin kokkeet ja kymppihän sieltä tulee (: sitten ilmotettiin uudet tukioppilaat ja mun nimi oli yks niistä jotka killu ilmotustaululla ! sitten mentiin kuviksen tunnilla museolle ja siellä oli joku näyttely jossa kierreltiin ja kateltiin. sitten oli se päivän tuska... matikan koe, fuccccck ! no ei se kyllä ollu niin paha kun luulin, hehe (: sitten vika tunti meniki tietokoneluokassa, kun tehtiin näppistä, se on ihan järkyttävää. oikeesti !



Koulun jälkeen käytiin leean kanssa kaupassa ja menin sitten niillä käymään. pelailtiin siitten salkkarit peliä jota en osannu ollenkaan ja syötiin paistinperunoita namnam (: olin siellä sitten kuuten !
Tosi hyvä päivä ollu. Huomenna ois sitten kutosten tutustumispäivä ja tukarikokous. ja ei mulla muuta tainnu ollakkaan, heipsan ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti